News:

Welkom op Stereoforum! Heb je verbeterpunten of opmerkingen? Laat het ons hier weten: Algemeen\Stereoforum Algemeen\Forum Feedback. Alvast bedankt!

Main Menu

Prijsvraag: Win één dummy camera t.w.v. €19,99 - GESLOTEN

Started by Allekabels.nl, August 07, 2019, 10:48:19 AM

Previous topic - Next topic

Allekabels.nl

Helaas gaan wij de prijs niet weggeven, omdat er minder dan vijf reactie's zijn gepost. Moedig bij de volgende winactie je mede forumleden aan om te reageren!

Wij gaan één dummy camera ter waarde van â,¬19,99 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie plaatsen op het bericht. Vertel ons waarom jij de winnaar van dit product zou moeten worden. De origineelste reactie zal beloond worden*. Om het wel leuk te houden vragen we om maar één keer te reageren. Je hebt tot 12 augustus om te reageren daarna sluiten we de Allekabels.nl prijsvraag.Dummy camera kopen? Bekijk via de onderstaande link het ruime aanbod van Allekabels.nl:

https://www.allekabels.nl/beveiliging/dummy_camera.html

*Indien er minder dan vijf forumleden reageren gaan wij de prijs niet verloten, moedig je mede-forumleden aan om ook mee te loten naar de prijs!
Véél meer dan alleen kabels!                                          
                                          
Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist,  het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons de juiste kabels voor elke toepassing.

Nb

Ik doe niet mee.Dit soort dingen versterkt het beeld dat er eventueel wat te halen is.
Maar voor degenen die 'm wel willen hoeven er nu nog maar 4 te reageren. :)