News:

Welkom op Stereoforum! Heb je verbeterpunten of opmerkingen? Laat het ons hier weten: Algemeen\Stereoforum Algemeen\Forum Feedback. Alvast bedankt!

Main Menu

Roger Waters - The Wall super-hyper-mega release

Started by Technative, December 06, 2015, 22:27:59 PM

Previous topic - Next topic

Technative

Eindelijk, na lang wachten, is dan toch het moment daar dat de live-uitgave van Rogers' meesterwerk in de schappen ligt, en wel in drie versies.

Uiteraard is er de "standaard" Bluray en DVD-versie. Daarnaast is er ook een Deluxe-versie beschikbaar waarop ook de uitvoering van Comfortably Numb met David Gilmour in de O2 Arena staat. Deze blijkt zeer gewild bij de fans, want hij is inmiddels zo goed als overal uitverkocht.

Daarnaast komt er nog een super-hyper-mega-ultra-uitvoering van dit magistrale meesterwerk beschikbaar. Er hangt wel een heftig prijskaartje aan (500 euro exclusief tax en transportkosten  :what: ), maar dan heb je ook wel wat bijzonders in huis! Naast de overvolle inhoud (3 blurays, 4 LPs, 2 CDs, 2 enorme boeken, een prachtige doos welke handgesigneerd is door Roger himself) is eigenlijk de doos nog het meest bijzonder.

Deze is namelijk gebruikt in een mega-kunstwerk: er is een "Wall" gebouwd met alle 3000 exemplaren alvorens ze verscheept worden naar de eigenaren over de hele wereld. De doos is dus echt gebruikt in een gigantisch bouwwerk, onder handen genomen door een groep kunstenaars (dezelfde gasten die ook het vliegende varken hebben ontworpen en gebouwd welke tijdens de liveshows wordt gebruik), gefotografeerd en ontmanteld. Vervolgens wordt iedere doos door Roger gesigneerd, gevuld en afgescheept naar de eigenaar.

Supercool dus en eigenlijk is dit wel de natte droom van iedere Pink Floyd / Roger Waters fan. Maar 500 euro (exclusief belasting en transport, dus dat wordt zo 750 euro om het in handen te krijgen in Nederland)... Wel een erg pittig prijskaartje.

Meer info hier: https://rogerwaters.com/sde/.
Versterking: Marantz PM-11S3 (Stereo), Marantz SR7008 (HT)
Bron: Marantz NA-11S1, Marantz CD63 KI, Dune HD DUO 4K, Pioneer BDP71, Raspberry Pi2 (MoOde) met Digiberry+, Pro-Ject Esprit
Weergevers: Adam Audio Pencil MK3, Elac BS243, Elac CC200.2, Velodyne DD-15+
Bekabeling: Vicol High Density LS cable, AQ NRG-10, Cassiopeia MonoX Copper XLR interlink, Alpha 3, AQ Vodka CAT, Bamboo MH03 Powerstrip